Árgyélus Lovasudvar - Lovasoktatás, tereplovaglás, bértartás, ló, lovarda, lovasok
Katt ide!!!!
 
Árgyélus lovasudvar
 
Linkek lovasoknak
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hello

 
~Szolgáltatások~
~Szolgáltatások~ : Belovaglás

Belovaglás

A ló teljeskörű ellátásával lovardánkban


A mai lovasvilágban ugyan egyre több módon lehet jó lovassá válni, és megtanulni a lovaglás csínját-bínját, mégis előfordulhat, hogy egy képzetlen ló (legyen akár fiatal, akár idősebb) olyan probléma elé állít minket, amit nem tudunk megoldani. Ilyenkor meg lehet éppen próbálni a helyzetre megoldást találni, és ez sok esetben sikeres és tanulságos folyamat. Ha azonban nem, akkor jobb szakértő segítséget kérni. És olyanhoz fordulni, aki megóv minket nem csak a veszélytől, de a sikertelen, és esetleg túlságosan erőszakos módszerektől is a lóval szemben. 

Egy fiatal lovat kiképezni olyan tevékenység, ami a ló egész későbbi életére kihat, és kapcsolatát meghatározza az emberekkel. Apróságok is bevésődhetnek, olyasmik, amire egy nem eléggé felkészült belovagló fel sem figyel, de a ló esetleg örökre elraktároz egy rossz élményt, vagy az ellenkezés egy lehetőségét. 

A harmonikus és örömteli lótartás, lovaglás és lovasélet érdekében jobb a belovaglást olyanra bízni, aki sokéves tapasztalattal, türelemmel, szaktudással és ló iránti empátiával bír. Egy jól felnevelt fiatal ló, amelynek az emberekkel pozitívan kiépített kapcsolata van, nemcsak a gazdájának nagyobb öröm, de egyben a későbbieket nézve értékesebb állat is! 
 

 

Mi örömmel vállaljuk, hogy segítünk, és nemcsak a ló belovaglását, de elhelyezését és teljeskörű ellátását is megoldjuk lovardánkban!

A lovardában alkalmazott belovaglási módszerről szívesen nyújtunk felvilágosítást az érdeklődőknek, és minden kérdésre örömmel válaszolunk!

Természetesen a ránkbízott lovak látogatása, fejlődésük nyomonkövetése a tulajdonos számára biztosított. Nem árulunk zsákbamacskát, szerintünk a legjobb bizonyítvány, amit magyarázni sem kell soha, az maga a ló! 

Csődöröket is fogadunk!

 

Mivel egy lóval szemben számtalan elvárás támasztható, amire a belovaglás alatt nekünk tekintettel kell lenni, ehhez igazítani a fejlesztést, és mivel minden ló egyéniség (nem is beszélve a különböző korú, nemű, fajtájú, esetleg alapképzettségű lovak eltérő háttereiből adódó különbségekről), fix árat nem tudunk mondani előre. 
Kérjük, hogy a belovaglással kapcsolatban telefonon vagy még inkább személyesen a lovardában érdeklődjenek, hogy minden szükséges információt m
eg tudjunk adni, illetve meg is kaphassunk, és minden részletet tisztázhassunk!

 
Hírek fala

 

 

Érdeklődés, bejelentkezés:

0670/569-27-05


Figyelem bértartást keresők!
!!!Vannak szabad boxok!!!!


Új szolgáltatás! 

Katt

 
Lovak
 
Lovasudvar nyitvatartása

Téli időszak:

9.00 - 16.00

Nyári időszak:

8.00 - 19.00

 
Árgyélus Galéria
 
Tartalom

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.