Árgyélus Lovasudvar - Lovasoktatás, tereplovaglás, bértartás, ló, lovarda, lovasok
Katt ide!!!!
 
Árgyélus lovasudvar
 
Linkek lovasoknak
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hello

 
A lovasudvar bemutatkozik

Árgyélus Lovasudvar

 

 

A lovarda a XVII. kerületben, az Orgoványi utca végén várja nagy örömmel mindazokat, akik ebben a békés környezetben akarják fejleszteni lovas tudásukat. Habár a reptér közel van, a környék nyugodt, és csodálatos terepezéseknek nyújt lehetőséget. Itt nem kell tartani ideges légkörtől! A lovaspálya vagy a körkarám igény szerint rendelkezésére áll a tanulnivágyóknak, nemkülönben a türelmes, sokéves tapasztalattal rendelkező, minden problémához megoldást találó oktatók. Egyes fejlődésbeli elakadásokra a lovaglásban nem is lehet máshogy megoldást találni, mint külső segítséggel, és változatos feladatok elvégzésével. Akkor értheti meg a leginkább - ló és lovasa egyaránt - mi hiányzott a korábbi munkájukból! Arról sem szabad megfeledkezni, hogy egy profinak is igénye lehet egy figyelmes oktatóra, aki tökéletesíti, hiszen a hétköznapi élet során a precíz, könnyed mozgásformák kikophatnak, hacsak valaki nem éli lovakkal és lovagolva a mindennapjait.  Aki eddig hiába keresett magának egy rendkívül toleráns, csendes, ugyanakkor újat mutatni is kész lovardát, válassza az Árgyélus lovasudvart!!!!

 

 
Mi a lovasudvar célja?

Elsősorban a megfelelő lovas szemlélet kialakítása. Hogy ez mit takar? Egyfajta viselkedést, ami szükséges ahhoz, hogy egy lovagolni vágyó ember valóban megtanulhasson lovagolni. Aki idejön, megtanul kommunikálni ezekkel a csodálatos állatokkal, és elsajátíthatja a lovaglás alapjait, amikkel később bármilyen helyzetben biztonságban tudhatja magát és hátasát. A balesetektől a védőfelszerelés nem lehet képes igazán megvédeni az embert, de a tudása igen! Egyensúly, szárkezelés, tartás, csizmasegítségek - a nálunk lovagoló emberek egyszerre tanulhatják meg kontroll alatt tartani a lovat, de mégsem esnek túlzásokba, amivel egy erőltetett kínszenvedés csupán a közös sport a ló számára, és alighanem a lovas számára is. Az érzékenység és a határozottság megfelelő vegyülete a jó hozzáállás, de ezt csak tanulással, rutinnal lehet magunkévá tenni. Az Árgyélus lovardában bárki segítséget talál hibái kijavításához. De természetesen mindehhez a megfelelő gondolkodásmód szükséges leginkább!! Tudni kell hibákat belátni és elfogadni az utasításokat, akár egy alázatos tanuló, és tudni kell kitartón küzdeni a saját korlátainkkal, akár egy harcos.  A lovaglás megtanulása egy folyamat, amit nem lehet elkapkodni, és ami mindenkinél más-más hosszúságú időt vesz igénybe. Ezt is be kell látni.

 

 
Lovasoktatás, tereplovaglás, bértartás, táborok, amatőr versenyekre való felkészítés, csikók belovaglása, problémás lovak átlovaglása - jelenleg ezek képezik az Árgyélus lovasudvar profilját.

 

 
Hírek fala

 

 

Érdeklődés, bejelentkezés:

0670/569-27-05


Figyelem bértartást keresők!
!!!Vannak szabad boxok!!!!


Új szolgáltatás! 

Katt

 
Lovak
 
Lovasudvar nyitvatartása

Téli időszak:

9.00 - 16.00

Nyári időszak:

8.00 - 19.00

 
Árgyélus Galéria
 
Tartalom

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.