Árgyélus Lovasudvar - Lovasoktatás, tereplovaglás, bértartás, ló, lovarda, lovasok
Katt ide!!!!
 
Árgyélus lovasudvar
 
Linkek lovasoknak
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hello

 
*Házirend*

Házirend

 

 1. Az Istállót a Tulajdonos (lótartó), családtagjai és a vele látogató egyéb személyek kizárólag saját felelősségükre látogathatják. A Tulajdonos a vele látogató személyek magatartásáért és az általuk okozott esetleges károkért teljeskörű felelősséggel tartozik.
 2. Az Istálló területén a dohányzás csak az arra kijelölt helyeken engedélyezett.
 3. A látogatók kötelesek az Istálló rendjének és tisztaságának a fenntartására. A szemetet és a hulladékot a kijelölt tárolókban kell elhelyezni.
 4. A lovak takarmányozását kizárólag az Istállóban lehet elvégezni, tilos a lovaknak az udvaron történő legeltetése. Az általános mennyiséget meghaladó takarmányozás kizárólag az istállón kívül, a többi állat zavarása nélkül valósítható meg.
 5. Lovak az Istállóból csak engedéllyel vihetők ki, a lovak mozgatására, jártatására csak az arra megbízott személyek felügyelete mellett kerülhet sor.
 6. A lószerszámok elhelyezésére az erre célra kialakított helyiségekben van lehetőség. Tekintettel arra a körülményre, hogy a helyiség közös használatra szolgál, Bértartó (lovardatulajdonos) az elhelyezett tárgyakért, illetve az azokban okozott esetleges károkért felelősséget nem vállal. A szerszámokat, eszközöket - azok használatát követően - a Tulajdonos köteles a tárolásukra kijelölt közös használatú helyiségekbe visszavinni, azok még szárítási céllal sem maradhatnak elöl. A szerszámok, eszközök karbantartása, takarítása a Tulajdonos kötelezettsége.
 7. A lovak etetése és itatása a nyári és téli időszakban az alábbiak szerint történik: Nyári időszakban: reggel 7 órakor, délben igény szerint, valamint este ..... (igénybevétel szerint) órakor.   Téli időszakban: reggel 7 órakor, délben igény szerint, valamint este 7 órakor
 8. Ha a Tulajdonos az etetési idő alatt a lovával dolgozik, akkor az állat az esti abrakot csak az istállón kívül kaphatja meg, a Tulajdonos az abrakolást követően köteles visszavezetni a lovat az istállóba.
 9. A Tulajdonos a lóval köteles az istállón belül megfelelően bánni, úgy, hogy az helytelen megítélését ne eredményezze és a többi lovat ne zavarja, továbbá a lovat rendszeresen látogatni, vele foglalkozni, tisztán tartani, gyógykezeléséről gondoskodni.
 10. Amennyiben a Tulajdonos - például túra, vagy verseny céljából - a lovával előreláthatólag hosszabb távra szeretné elhagyni az istállót, köteles arról a Bértartót előzetesen tájékoztatni
 11. A Tulajdonos fedeles karám használatára kizárólag térítés ellenében jogosult. a karámban való oktatás igénybevételére a Tulajdonos családtagjai további térítés nélkül jogosultak.
 12. Egyéb oktatási célú igénybevétel esetén a karám használata térítésköteles.
 13. Amennyiben a Tulajdonos akadályt épít a pályán, azt használat után köteles lebontani, és a pályát eredeti állapotában szabadon hagyni.
 14. Aki a lovardát oktatási célból kívánja igénybe venni, ezt csakis a saját felelősségére teheti meg, Bértartó az oktatás során keletkezett sérülésekért, illetve az akár maradandó károsodásokért semmilyen felelősséget nem vállal.
 15. Amennyiben a Tulajdonos a lovat más személynek átengedi, ezt kizárólag saját felelősségére teheti.
 16. A Házirend a Bértartási szerződés elválaszthatatlan részét képezi, betartásának elmulasztása a szerződés Bértartó általi rendkívüli felmondását vonhatja maga után.

 

 

 
Hírek fala

 

 

Érdeklődés, bejelentkezés:

0670/569-27-05


Figyelem bértartást keresők!
!!!Vannak szabad boxok!!!!


Új szolgáltatás! 

Katt

 
Lovak
 
Lovasudvar nyitvatartása

Téli időszak:

9.00 - 16.00

Nyári időszak:

8.00 - 19.00

 
Árgyélus Galéria
 
Tartalom

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.